Het houden van slaven

Paramaribo,

Koloniale tijden herleven, van “slaven”  houden is weer toegestaan, Wees er zuinig op en wees lief voor ze, want het is een luxe, voederen is toegestaan, regelmatig uitlaten, het liefst een eigen verblijf. Doe je dat namelijk niet, dan blijven ze protesteren, willen grotere huisvesting  en voor je het weet staken ze en keren ze zich tegen je.

De wasslaaf

Houd je bovenstaande in acht, eten ze uit je hand en voor je het weet eten ze zelfs met vork en mes en slapen ze in je bed, je doet geen oog meer dicht. Nu houdt ze er zelf slaven op na, die de afwas doen, wassen, drogen, stofzuigen en alles met slechts een druk op een knop. We wachten wel weer honderd jaar tot aan de opstand der elektronica, om te horen wat we allemaal verkeerd hebben gedaan!!

De stofslaaf

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

1 Response to Het houden van slaven

Reacties zijn gesloten.