Wintertijd

Paramaribo,

web_dsc01963Het einde van het jaar nadert met rasse schreden. Dat houdt in, dat de temperatuur in Nederland rap frisser wordt. Denk nu niet, dat wij het zo vreselijk warm hebben, ook hier slaat de winter genadeloos toe. Nachtelijke temperaturen van wel 21 graden Celcius, dat is voor ons ontzettend koud!! Kruipen dan van narigheid onder een laken teneinde deze Siberische ontwikkelingen het hoofd te kunnen bieden. cartoon-birds-stork-and-frog-02aTevens is dit de periode, dat ze boven net doen alsof ze mijn hoofd zien om er water op te gooien. Zien ze mijn hoofd niet, blijven ze toch oefenen om te doen alsof!! Is ook meteen de tijd,dat allerlei soorten kikkers als boter worden en dat met veel kabaal moeten laten merken. In dit specifieke geval missen we de ooievaars. Niet voor het rondbrengen van het jonge grut, maar als opruimers van overlast veroorzakers!!!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.