Vraatzucht

Paramaribo,

mosquito-bbq2Keek gisteren naar buiten en naar de thermometer en zag, dat het bbq weer was. Dus het gemarineerd vlees crematorium maar weer eens opgetuigd. In innige samenwerking met onze buren een culinair verantwoord vreetfestijn opgezet in een rookvrije omgeving. Ten gevolge hiervan waren alle smaken goed definieerbaar. Wat wel heel sterk afweek van de voeder etablissementen in de stad was het geluidsniveau, dat ons in staat stelde om een verstaanbaar gesprek te voeren met elkaar. Was alleen jammer, dat er zich meer dames aanmeldden voor een maaltijd. mosquitoNormaal gesproken zou ik daar niet tegen protesteren, maar deze ronde was ik de maaltijd!!! Kan daar maar een ding over zeggen, hun menu lijst vertoont zeker tekenen van klasse, maar persoonlijk moet ik daar toch protest tegen aantekenen. Dus voor een ieder vrolijke kerstdagen, met uitzondering voor de hierboven beschreven dames!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.