Einde der tijden

Paramaribo,

Het einde der tijden nadert met rasse schreden, altans zo klinkt het buiten. Het enige, dat mij hierin opvalt is dat het steeds samenvalt met het einde van het jaar. Of onze onheilspredikers dat ook is opgevallen, dat betwijfel ik. Naar wat ik buiten hoor aan lawaai, moet dat hen toch wel, even althans, zeer gelukkig stemmen, in de trant van zie je wel we hebben gelijk. Ben alleen bang, dat hun volgende overwinningsroes weer een jaar op zich zal laten wachten!! Laten wij met z’n allen dan maar doorgaan met het genieten van de voor ons overgebleven tijd! Voor iedereen een heel gelukkig en zeer voorspoedig en gezond 2017!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vuurwerk2017-2

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.