Straatvisser

Paramaribo,

Op de heenweg nog heel even een droge bui

Kregen vandaag de onzalige gedachte om “gezellig” te gaan doen en “even” langs te wippen bij een paar goede kennissen in Groningen. Wanneer we zoiets in Nederland zeiden, dan kreeg je meteen de beelden van achtergebleven gebied en vooral ver weg. Nu valt dat laatste nog wel mee, maar de rest klopt wel. Tel daarbij op het vaste gegeven, dat wanneer ze mijn hoofd zien, ze er meteen water opgooien. Vanaf de minuut, dat ik de auto instapte draaiden de ruitenwissers op volle kracht. Eenmaal in Groningen blij met een 4wd. De gehele visitetijd draaiden ze boven ook op volle kracht, maar helaas voor hen was ik voor hen niet meer bereikbaar!! Op de terugweg over het pad heen en weer geglibberd, tegenliggers verboden, want uitwijken was niet mogelijk. Bijna thuis straten onder water, zodat reigers gewoon in de straat stonden te vissen. Dan maar weer wachten tot het eb wordt.

 

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.