Hulkbad

Paramaribo,

Zitten alweer op de grens van de droge en de regentijd, alleen was de droge tijd erg nat en als het dan meezit wordt de natte tijd een beetje droog. Ben alweer een tijdje bezig met een para/sol/plu voor ons bad. Als de zon schijnt wil je, ondanks al het bluswater om je heen, niet verbranden en als het regent is het wel lekker als je niet te nat wordt. Hebben alleen een probleempje met het badje, je stapt er als Europeaantje in en je komt er als een hulk uit!! Blijkt dat regenbuien het hulk dna bevatten, alg genaamd. Hebben getracht het met voodoo in toom te houden, maar voo werd ook groen. Erg vervelend wanneer er een leguaan in valt, je vindt hem nooit terug. Mijn meisje ergert zich groen en geel aan die kleur, alleen weet ik niet waar dat gele bij haar vandaan komt!!!!!!

 

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.