Expeditie

Paramaribo,

Mijn dribbelmeisje is met een kudde andere dribbelaars mee geweest op expeditie naar een natuurreservaat. Brownsberg is een natuurreservaat, dat geheel op natuurlijke wijze geexploiteerd wordt, als je de jagers en de goudzoekers even niet meerekent!!!!!!!! Het pad naar boven toe leidt naar een resortje met wat huisjes, vanwaar na een

Waar blijven jullie nou?

overnachting de watervallen en de rest van de overgebleven natuur bezocht kunnen worden. De dribbelaars stampten zich een weg naar boven en waren uiteindelijk verbaast, dat de dieren zich niet wilden laten zien. Ik kan natuurlijk wel een opsomming maken van de beesten die zich niet hebben laten zien, zoals de koala, de kameleon, de olifant en vele anderen, maar zo ben ik niet!! Volgens enigen, die er een paar jaar eerder geweest waren, hadden ze dit niet verwacht, de totale afwezigheid van de vele soorten, die zij toen wel hadden aangetroffen. Maar goed, zij hebben hun bauxietdribbel gehad.

 

 

 

 

 

Gehaald!!! Op de top

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.