Appelmoes met kers

Paramaribo,

en oppassen voor de plantjes

Met een kennis drijf gesijst, voordat hij weer teruggaat naar het koude Nederland. Hadoverigens zijn verblijf hier met twee weken verlengd in verband met de negatieve temperaturen aldaar. Gelukkig heeft de natuur hier ook zijn nukken. Met schitterend zonnig weer de rivier op, maar helaas het is nog steeds natte tijd, plus het feit dat ze hier boven mijn hoofd zien en ja, dan moet er water op gegooid worden. Gelukkig kunnen zeekoeien wel tegen een druppeltje water. Heb tot drie maal aan toe een glimp mogen opvangen. Ook een toekan liet zich vliegend zien. Komt helaas ook niet zoveel voor. Heb meteen achter dat beest gekeken, of er ook nog een bakje appelmoes met kers meevloog, maar helaas. Zelfs een meter grote vis liet zich zien aan de boeg, toen mijn meisje op het voordek stond, maar ze keek wel de verkeerde kant op en wel naar de bomen in plaats van naar het water!!!!

En toen gooiden ze water op mijn hoofd

Niet iedereen was erop berekend, dan maar in de vuilniszak

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.