Schroefslaapzak

Paramaribo,

In verband met de drukte hier in de stad op de wegen, wederom gekozen voor de waterwegen. Veel minder uitstoot van uitlaatgassen (van anderen) en veel groen om je heen, hetgeen zorgt voor de opname van co2 en de uitstoot van zuurstof en dit alles met een overdaad aan vitamine D!!! Dit laatste kan er wel voor zorgen, dat je donder s’avonds rood en gevoelig is. Het begon al goed met een drietal nieuwsgierigen, die ons van een afstand gadesloegen. Ze gingen gebukt onder de familienaam reuzenotter. Binnen een uur nog een tweetal van deze clubjes gezien. De rust op het water slaat iedere keer genadeloos toe en dan ben je verplicht om zelf ook wat te gaan relaxen, in combinatie met de verzorging van de inwendige wij. Blijkt dat wij daarin waarschijnlijk natuurtalenten zijn, want het lukt iedere keer weer. Op de terugweg nog een zestal koppels ara’s gezien. Zat voor ongeveer 12.000 euro in de boomtop!!! Vlak bij de helling kreeg de schroef een kou aanval en hulde zich in een zware kunststof zak, zie foto!!!!!!!!!!!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.