Vishommel

Paramaribo,

Hebben recentelijk carnaval gehad. Niemand was meer wie hij/zij geweest was en moest natuurlijk zwaar verkleed een ander voorstellen. Is wel altijd een feestelijk gekleurd gebeuren, maar nu blijkt het in het planten en dierenrijk altijd carnaval te zijn. Hier is niets of niemand diegene waar hij/zij/het zich voor uitgeeft. Halen hier de voorbeelden rechtstreeks uit onze tuin. Bidsprinkhanen zijn geen hanen en religieus onderlegd zijn ze helemaal niet. Bovendien proberen ze er heel plantaardig uit te zien, maar ze zijn nog niet eens diervriendelijk!!! Sinds een paar weken hebben we een paar vishommels naast de tuin, compleet met boevenpakjes. We gaan ook niet vragen of ze wat honing voor ons mee willen nemen, want er kan wel eens een bijsmaakje aan zitten. Bij nader onderzoek bleek het te gaan om de groene ijsvogel. Wat die hier te zoeken hebben snappen wij ook niet, want het dooit hier als de pest!!!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.