Baggergeit

Paramaribo,

Het was weer eens zover, mijn klimgeit moest compleet met zadel wederom een berg bestijgen. Bij terugkomst bleek, dat het om een rode berg ging. Kousen, schoeisel, meisje waren allen rood van kleur. Om het geheel, met een deelnemer aantal van 150 personen, een beetje gesmeerd en gekoeld te laten (ver)lopen, hebben ze in de hemel de sluizen wagenwijd opengezet, met als gevolg een klein beetje modder en diepe plassen van de ene naar de andere zijkant van de weg. En in deze steeple chase baggerde oma voorwaarts, met alleen oog voor haar horloge en niet voor de mooie natuur om haar heen. Uiteindelijk bleek, dat tijd geld was, want aan het einde van deze spannende rit bleek, dat er zowaar geldprijzen waren voor de eerste 5 snelsten. Bleek, dat oma eerste was in leeftijd, ze was de oudste!!! (geen prijs). Maar ook was ze overall derde van de dames!!!!!!!! Hulde. (wel een prijs).

 

 

 

 

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.