Ontwerkdag

Paramaribo,

Vandaag, 1 mei, de dag van de rust, werd door een grote roedel loopse teefjes en reutjes, de jaarlijkse dribbel gedaan. Helaas zijn door de economische omstandigheden, bijna alle positieve extraatjes de nek omgedraaid!!! Moeten dus vanaf heden zelf ons uiteten gaan betalen en ook zelf voor onze badhanddoeken zorgen. Houdt tevens in, dat er op alle fronten geld bij moet. Ook betaal je nu zelf voor je eigen zweet!!! Maar ja, zulke evenementjes houden mijn hinde niet van de straat, maar juist op de straat. Door al die beperkinkjes merk je toch, dat je daardoor de stimulans om te presteren mist. Uiteindelijk heeft het geleid tot een derde plaats, waar het voorheen tot een eerste of tweede plaats leidde. Ben toch nog steeds trots op mijn omaatje.  Zet hem op klein opdondertje!!!!!!!!!!!!

Na afloop nog even met de clubgenoten van Gazelle poseren

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.