Bevruchting

Paramaribo,

Suriname is een heel vruchtbaar land. Het is niet voor niets, dat het hier zo groen is. En dat is niet het enige, zelfs de muggen hebben het hier naar hun zin. Ook daaraan kan je zien, dat het heel vruchtbaar is, want de aantallen zijn enorm. Ook andere diersoorten planten zich in redelijk grote aantallen voort, maar uit voorzorg blijven ze diep in het oerwoud. Dit, doordat er op gejaagd wordt. Er is een diersoort, die er om bekend staat om zich in zeer grote aantallen te reproduceren en deze beweegt zich op slechts twee poten voort. De manier van voortplanten schijnt nog steeds niet duidelijk te zijn. Het blijkt een bevolkingsgroep te zijn, die er zeer merkwaardige opvattingen over heeft en wel over de vorm van de bevruchting!!! Het is met diverse vruchten geprobeerd, maar dat heeft nog steeds geen succes. Deze soort zal het vermoedelijk niet lang volhouden.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.