Murphydag

Paramaribo,

Het werd een duistere dag in ons leven, waarin onze grote vriend Murphy probeerde een grote rol te spelen. Het begon al zeer vroeg op de morgen, waarbij mijn laptop mij vertelde, dat hij niets meer te eten had en prompt zijn aanzien verduisterde. Bleek gelukkig geen inwendige aandoening te zijn, maar een externe. Vrijwel direct hierna werden onze voorbereidingen voor de ochtendmaaltijd ruw de nek omgedraaid, geen vet ontbijt en geen koffie en geen thee. Ook die apparaten kregen geen voeding meer via hun infusen. Even hiervoor tot de ontdekking gekomen, dat de koel/vriescombinatie in staking was gegaan en met spoed schreeuwde om een deskundige arts. Komt al over drie dagen!!!! Hebben ons dus met spoed over de inhoud van de vriezer gebogen, met als gevolg dat we geen frituur en ijs meer kunnen zien. Zelfs de hond vertelde ons, dat ze overdreven gezond was en geen behoefte meer had aan diepvriesgroenten in haar bak.

Alle koelboxen bij elkaar geraapt

Even dooreten

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.