Knipoogkever

Paramaribo,

In deze tijd van energiezuinig, energielabels, ledverlichting, is het best leuk geconfronteerd te worden met verlichting zonder batterijtjes of touwtjes of zonnepanelen. Op onze muur staat verlichting met zonnepaneeltjes. Alleen met een paar echt donkere dagen zeggen zelfs die, doe het zelf maar. Heb op tv gezien, dat in de diepzee vissen zichzelf voorzien van lantaarntjes of lichtexplosies, maar om nu een leguaan een lantaarn op zijn kop te zetten, of te laten exploderen, lijkt mij wat overdreven. Zelf werd ik onder de doucheĀ  in het zonnetje gezet door een kevertje. Hoop niet dat die mij ziet als een geschikte partner, want ze was continu naar mij aan het flitsen met groen licht. Was waarschijnlijk een stuurboordskever. Indien het flitsen met rood licht was geweest, dan zou het gaan om een publieke kever met geldproblemen.

 

 

 

Batterijtje leeg?

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.