Eucalypta

Paramaribo,

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan en de tijd van gaan is nu gekomen. Omdat er zo weinig geshopt kan worden hier in Suriname, heeft mijn meisje besloten om dat dan maar in Nederland te gaan doen, gecombineerd met alle familiebezoeken. Ik mag niet mee, want ik ben gepromoveerd tot oppasser en voedermeester van een vierpotig blafbeest. Hoef nog net geen uniform aan om deze dame te bedienen, maar…… Hierbij zal ik mij gedragen als een goede butler en mij op meesterlijke wijze van mijn taak kwijten. Ook de wederhelft zal ik op veilige wijze transporteren naar het vliegveld, compleet met koffer en veel warme kleding. Daar stapt mijn Eucalypta op haar KLM bezemsteel en zal zich met wapperende manen door de lucht verplaatsen richting koud kikkerland!!

 

Vliegen bij volle maan

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.