Demotivatiepennetjes

Paramaribo,

Na twee weken vakantie van mijn editor, is ook mijn vakantie afgelopen. Heb me moeten onderhouden met onze viervoeter en dat ging perfect. Ik zei iets en ik had altijd gelijk!! Heb het vermoeden dat dat nu weer is afgelopen. Die harmonieuze klik van mij en onze viervoeter was ook een andere hond opgevallen. Het is mij niet bekend, wat Zenna die ander over ons verteld heeft. Misschien was het wel zoiets van ‘ik heb ze uitgezocht en gezegd hier ben ik dan”, maar zoiets lukt maar één keer. Hoorde namelijk tijdens een telefoongesprek met mijn editor een boel geblaf kortbij en dacht dat het aan de andere zijde van onze muur was, maar wat schetste de verbazing, toen ik in ene twee bruine honden door de tuin zag rennen. Heb duidelijk gemaakt aan de tweede, dat dit prive terrein is en hem weer over de grens gezet. De volgende morgen banjerde het weer door de tuin. Heb vervolgens gezien, hoe het zich door het hek heen wurmde. Heb gekozen voor demotivatiepennetjes, die ik ertussen gelast heb. Zeer succesvol!!!

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.