Woef

Paramaribo,

Het is heerlijk, als je iets of iemand hebt, die je overal en alles de schuld van kan geven. Een van de redenen, dat we een hond hebben genomen!! Gelukkig heeft het beest er geen probleem mee. Die zegt gewoon woef en amen op alles. Je geeft de baasjes een poot en je krijgt wat extra’s te eten, je kijkt schuldig en je hoort ze ach zeggen, dus dit laatste is de oplossing voor alle hondenproblemen. Kan je nooit iets fout doen. Maar toch botsen de wederzijdse belangen wel eens en dan lukt het niet altijd om het met een woef af te doen. Blijkt dat de baasjes iets hebben met die vierpotige groene grote hagedissen, leguanen genaamd. Dan doe je als hond je best om dat gevoel te delen met de baasjes, je vangt er een en in je enthousiasme bijt je net even te hard en dan valt het batterijtje uit dat beest, baasje boos. Woef.

Nog met batterijtje

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.