Eindpunt

Paramaribo,

Door allerlei omstandigheden is de laatste editie niet verschenen. Ciska en ik hebben besloten ons huis hier in Suriname te koop te zetten en uiteindelijk, na verkoop, terug te keren naar Nederland. De toestanden hier in Suriname veranderen helaas in negatieve zin en met veel geluk zal het ongeveer twintig jaar nemen om weer op een acceptabel peil komen. Hoe spijtig ook, wij zijn niet van plan daar op te wachten. Ook is aan onze reis een einde gekomen en het reisverslag is dan ook meer een babbelverslag geworden. Daarom wilden wij, mijn editor en ik, dit als ons laatste wekelijkse verslag houden. Ook omdat mijn grootste fan, Ciska haar zuster Ina Butter, momenteel haar laatste gevecht aan het leveren is in een hospice in Middenbeemster. Hopelijk heb ikĀ  toch mijn volgers een beetje literair weten te vermaken. Aan allen veel geluk en voorspoed en tot ziens.

Johan en Ciska

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.