Doksa

Paramaribo,10-05-2012

De tijd vliegt en wij zijn niet vooruit te branden. Zal ook wel een vorm van integratie zijn, of wij zijn natuurtalenten op dat gebied. Voorlopig laatste hand gelegd op ons terugkeeradres.

Blijkt dat onze bouwvakkers het best naar hun zin hebben gehad op dat adres, want er werd spontaan beslist dat daar op oud hindoestaanse wijze een doksa (grote eend)  bereidt moest gaan worden, het geheel weggespoeld wordende met djogo’s (grote bier), whiskey en soortgelijke hulpmiddelen. Iedereen had het naar zijn zin, met uitzondering van de eend. de bereiding geschiedde niet op gas of electra, doch op resten bouwafval. Hierbij bleek, dat de broer van de aannemer ook een een uitstekende kok was.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

1 Response to Doksa

Reacties zijn gesloten.