motor

27-05-2012, laatste ronde Paramaribo

Om met Alice Cooper te spreken “hello hooray” het voor ons onmogelijke is gelukt. De motorfiets is in Suriname ingevoerd!!!! Zonder medewerking van een hoge meedenkende en service gerichte ambtenaar zou het ons nooit gelukt zijn. Er moest een boek aan papieren worden ingevuld en meegestuurd. Lagere controlerende ambtenaren begrepen het niet hoe de motor in Suriname gekomen was. Komt ook niet vaak voor, dat een motorvoertuig met een jachtje wordt vervoerd. In de formulieren werd namelijk gevraagd naar de eigenaar (ik), de verzender (ik), de vervoerder (ik), de ontvanger (ik).

Morgen wordt de motor gekeurd voor zijn Surinaams kenteken. Voorzie geen problemen. Eerste rit gemaakt van de haven naar onze ligplaats. Alle spinnewebben weer uit de cylinders verwijderd. Kleding spijkerbroek en T-shirt. Niet verstandig, maar wel heel lekker. Om de motor op de haven af te zetten, moest na 5,5 maanden het anker ook omhoog. Deze had intussen een visnet en ketting verzameld. Was nog een aardige klus dit te verwijderen. Begon zelfs op werken te lijken.

Jezusvis

loopt over het water

weet waar de paaltjes staan

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

6 Responses to motor

Reacties zijn gesloten.