Ontruiming kraakpand

Parbo garage, 17-11-2013

Zijn intussen al 5 dagen verdreven uit ons kraakpand en hebben noodgedwongen onze intrek genomen in de garage. Door middel van de inzet van de mobiele eenheid zijn de krakers uit het pand verdreven. Dit met achterlating van hun hebben en houden. Helaas moest er toch veel geweld worden aangewend en dat heeft toch duidelijk zijn sporen achtergelaten in ons pandje. We zijn blij dat de muren er nog zijn,  anders had ik moeten noteren, dat er geen steen meer op de andere zou staan. Toch hadden wij een ander idee van een doorzonwoning. Zijn al lang blij, dat ons najaar en winter redelijk mild zijn!!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

2 Responses to Ontruiming kraakpand

  1. Arie schreef:

    Is dit een grapje van Johan? Ik kan mij bijna niet voorstellen dat het hele huis gestript moet worden voor het verwijderen van ongewenst gezelschap. Wat rattengif of iets dergelijks moet toch voldoende zijn? Het ziet er in ieder geval afschuwelijk uit. Dat wordt een paar maanden hard werken aan het herstel.

    • Ciska schreef:

      Het belangrijkste is het eindresultaat. We zijn met een geplande rigoureuze verbouwing bezig en dan kom je hier en daar wat levend gezelschap tegen.

Reacties zijn gesloten.