Assepoester

Paramaribo,

Nu toch even een opbouwend verhaaltje, dit als vervolg op een reeds eerder geplaatst item, waarbij mijn editor, een wordt vervolgd plaatste bij het kleurrijke fotowerk van een keuken. Het was alleen wel even schrikken, toen alles gebracht werd. Wij dachten. dat het alleen een hoekje van het huis zou zijn, waar de keuken geplaatst zou worden. Lag toch ineens de hele kamer vol keuken!!!! Het had wat voetjes in de aarde, maar naar ons idee mag het eindresultaat er wezen. Nu maar hopen, dat de daar bereidde maaltijden net zo mooi (lekker) mogen wezen. Heb ik misschien toch een sprookjes huwelijk. Ben getrouwd met een keukenprinses??????????????????????????????????????????????????????


Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

2 Responses to Assepoester

  1. winnie meijer schreef:

    Prachtig hoor, maar waar is dan die prinses?????

  2. Jan bladder schreef:

    Prachtig, komen binnenkort even langs.i

Reacties zijn gesloten.