Botulisme

Paramaribo en omgeving,

Het heeft meer dan een half jaar geduurd, voordat het onuitroeibare virus weer genadeloos heeft toegeslagen. Ontkenning, afkick cursussen en andere mogelijke manieren om er vanaf te komen hebben jammerlijk gefaald. We hebben het hier over het zeer besmettelijke en zeer moeilijk te bestrijden virus, botulisme genaamd. Voor je het weet, loop je tegen een drager hiervan aan en dan is het meestal al te laat. Vandaar, dat we wederom de Surinamerivier en omgeving onveilig moesten maken met een aluminium vervoermiddel, voortgestuwd door een stal met 40 paarden. Mooi weer een kreek ingedoken, waar je op geen andere manier kunt komen, dan met een boot en dan maar genieten van het geschreeuw van vogels en apen.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

1 Response to Botulisme

  1. Jan Bladder schreef:

    Soms moet je wel eens achterom kijken zeker bij het bezoeken van bepaalde ruimtes.
    Tot zondag

Reacties zijn gesloten.