Verhuisdoos en verhuiszak

Paramaribo,

Het grote voordeel van een verhuizing is, dat je spullen tegenkomt, waarvan je het bestaan niet eens meer wist, plus dat je afscheid kan nemen van spullen, waarvan je het bestaan niet eens meer wil weten. Een aantal zaken beginnen nu te worden waarvoor ze bestemd waren. Een schuur wordt weer werkplaats en geen opslaghok meer, een garage verandert in een parkeerplaats voor auto’s en motor en is dan ineens geen woning meer en als laatste verandert de hobbyplaats van bouwvakkers ineens in een huis. Al deze veranderingen eisen natuurlijk wel hun tol, twee ronddolende mensjes door een immense ruimte, terwijl ze altijd gewend waren aan klein en knus. Maar ja, verandering doet leven. Kijk altijd vooruit en niet achterom, anders struikel je!!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

1 Response to Verhuisdoos en verhuiszak

  1. winnie meijer schreef:

    Dat gaat er al steeds gezelliger uitzien, oma’s klokje in de hoek en klinkt nu als een echt Thuis!
    groetjes Zus

Reacties zijn gesloten.