Superkip

Paramaribo,

Suriname, het land van de vele beesten, ook die ze hier zelf nog niet kennen. Zo heeft een mythische vogel bij ons zijn intrek genomen en is een volwaardig lid van de familie geworden. Het is zelfs zo erg, dat hij een eigen woning in ons huis heeft ingenomen, compleet met eigen voordeur!! Ondanks dat, blijft hij een grote bek naar ons opzetten. Ons is eigenlijk niets te verwijten, want wij hebben hem op een cruise vanuit Europa, via Afrika naar Zuid Amerika getrakteerd en dat alles, zonder dat er aan hem een cent in rekening gebracht is. Misschien is het mythische hem een beetje naar de bol gestegen.  Maar ja, je bent een Griffioen en dan mag zelfs dat eigenlijk wel een beetje. P.s. met griffioen wordt niet bedoeld de griffie oen, een onnozele rechtbankmedewerker.

De 3 stadia van de Griffioen

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

3 Responses to Superkip

  1. Jan bladder schreef:

    Prachtig

  2. winnie meijer schreef:

    Ik vind ze ook nog steeds super!!!

Reacties zijn gesloten.