Baggerbak

Paramaribo,

Teneinde ook Paramaribo te kunnen ontvluchten en een deel van de binnenlanden onveilig te kunnen maken, hebben wij ons voorzien van een 4wd pickup Nissan Navara. Om op deze manier van de gebaande wegen af te gaan is het raadzaam om met minimaal twee wagens te gaan. Komt er een in de problemen, dan kan de ander (misschien) helpen. Zo blijven de grijze haren toch nog een beetje wild. Hebben intussen voldoende kennissen om een leuk clubje samen te stellen. Slapen moet mogelijk zijn in de laadbak. Kan ik tenminste zeggen dat ik ook in de bak gezeten heb.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

1 Response to Baggerbak

  1. Jan bladder schreef:

    Mooie wagen Johan, ik ken ze sterke auto diesel of benzine uitvoering?
    Gr. Jan en Rens

Reacties zijn gesloten.