Bouwkraan

Paramaribo,

Zo snel als misverstanden kunnen ontstaan, je zult er van staan te kijken. Het ligt in de bedoeling om van de rimboe, recht tegenover ons, een geciviliseerd terrein, compleet met dubbele woning te maken. Onze toekomstige buurvrouw vertelde ons, dat er de volgende dag een bouwkraan geplaatst zou worden. Dat klinkt echt wel heftig.

Er komt een bouwkraan????

Het zou betekenen dat er nu eindelijk grote aktie ondernomen zou worden. We zullen waarschijnlijk een jaartje in de bouwherrie en zandstof zitten, maar uiteindelijk zal de sociale controle groter worden. En ja hoor, de volgende dag stond er op haar terrein een bouwkraan, ten behoeve van de bouw!!!!!!!!!!!

Jawel, de bouwkraan is geinstalleerd!!!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

1 Response to Bouwkraan

  1. Janni schreef:

    🙂

Reacties zijn gesloten.